Kotisivu linkki

Kotisivu linkki
Linkki kotisivulle.

2013/04/06

Paikan muutos.

Tässä on ihmetelty ja taas ihmetelty tämän julkaisuohjelman toimintaa ja yritetty valita sivulle taustoja ym. juttuja, ja mitä julkaistaan, ja koska, minne mikäkin ohjeen mukaan tulee ilmestymään julkaisun jälkeen.

Tuntuu taas pitkän ajan jälkeen vieraalta, siirtyä opiskelemaan uusia ominaisuuksia näistä julkaisuohjelmista.

Aikoinani alkuperäiset omat kotisivuni tein Office paketin mukana tulleella FrontPage ohjelmalla. Kun ei silloinkaan oikein tuo HTM-kieli ollut hallinnassa, ja siitä on jo yli 10 vuotta aikaa, niin nämä jutut ei vieläkään oikein toimi (toisin sanoen en vieläkään osaa sitä koodausta). Joskus kyllä muutamia muutoksia tein aivan suoraan pelkästään jollakin editorilla, vaan koin sen aika hankalaksi hommaksi.

Nyt taas jostakin syystä tuli innostus vaihtaa kotisivujen asiat ja sivut kokonaan toiseen paikkaan. Edessä on siis runsaanpuoleista opettelemista tämän Bloggerin käyttöön ja ominaisuuksiin.

Olisikohan tässä Blogissa pysyvyyttä samoin kun edellisessä paikassa, eli siellä sivut ovat pysyneet jo yli 10 vuotta lähes ilman häiriöitä. Täällä taas on täysin tuntematon paikka jossa vain aika näyttää mitä tapahtuu. No tietenkin homman pitäisi toimia ja Blogin säilyä ainakin siitä päätellen että Google on maailman laajuinen yritys ja hakukone on toiminut jo useita vuosia ihan mukavasti. Googlesta on tullut jo internetin kautta sanan hakeminen synonyymi eli Googletus.
   
Ylhäällä on kotisivuni aloitussivulla oleva kuva. [ Kotisivulle ]  (aukeaaa uuteen ikkunaan)

Tässä alkutekstejä Blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti